Slaapexpert Wouterson in AZ University Podcast

Slaapexpert Wouterson in AZ University Podcast

Gepubliceerd op 02 juni 21, 08:50

ZAANSTAD- Floris Wouterson is te gast in de derde aflevering van AZ University Podcast. De slaapexpert vertelt daarin alles over waarom goede nachtrust niet alleen essentieel is topsporters, maar voor praktisch iedereen. De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Spotify en SoundCloud.

Wouterson hielp als slaapperformancecoach al duizenden mensen om beter te slapen. Daarbij hanteert hij een holistische leefstijlbenadering, waar hij gelooft dat goede nachtrust om veel meer draait dan alleen op tijd naar bed gaan. Zo kijkt hij ook naar de rol van voeding en bezigheden overdag.

SuperSlapen
De in Belgïe wonende Nederlander is ook de auteur van het boek van SuperSlapen, waarin hij praktische tips deelt voor een betere nachtrust. In AZ University Podcast – opgenomen op het AFAS Trainingscomplex – geeft hij er alvast een paar prijs. Ook vertelt Wouterson uitgebreid over waarom topsporters in zijn ogen slaap voorop moeten zetten.

Podcast
AZ University lanceerde recent de eigen podcast. Host Sven Bersee en AZ's topsportbegeleider Bart Heuvingh gaan hierin over uiteenlopende onderwerpen in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen van binnen en buiten de voetbalwereld.

E1: Mentale weerbaarheid | Gast: Jan van Halst
E2: Ramadan | Gast: Khalid Boulahrouz
E3: Het belang van slaap | Gast: Floris Wouterson