eDivisie maandag van start

Gepubliceerd op 11 november 19, 12:59

ALKMAAR- Het vijfde seizoen van de eDivisie gaat op maandag 11 november van start. In een vernieuwde competitieopzet gaan Aristote Ndunu en Dani Visser strijden om het Nederlands kampioenschap in FIFA 20. Volg de eSporters via de kanalen van AZ en de eDivisie.

In een vernieuwde competitieopzet strijden eSporters van de achttien Eredivisie-clubs om het Nederlands kampioenschap FIFA 20. De nieuwe opzet bevat in totaal 34 speelrondes met aansluitend Play-offs en finales. Daarnaast heeft de competitie nu een samenwerking met DreamHack en is er een prijzenpot van 100.000 euro.

Speelronde 1
Dani Visser zal dit seizoen voor het eerst in het AZ-shirt te zien zijn op de PlayStation 4. Aristote Ndunu vertegenwoordigt AZ op de Xbox One. De eerste speelronde tegen FC Emmen is live te volgen via deze link

Publiek
De competitie is vanaf 11 november elke maandag en dinsdag live te volgen tussen omstreeks 17:00 en 22:30 uur. Daarnaast kunnen supporters elke wedstrijd bijwonen. Publiek kan zich via deze link aanmelden

YouTube
Bekijk hier alle eSports-video's van AZ. Daarnaast volg je alle verrichtingen van de eSporters via het Instagram-kanaal van AZ-eSports.