Stengs: 'Doen nog volop mee'

Stengs: 'Doen nog volop mee'

Gepubliceerd op 13 januari 21, 21:41

EINDHOVEN- Calvin Stengs was woensdag belangrijk voor AZ in de met 1-3 gewonnen topper tegen PSV. De aanvaller leidde een door Teun Koopmeiners benutte penalty in en scoorde zelf in de slotminuut. "Dat is natuurlijk heel lekker."

Stengs voelde na zijn bevrijdende treffer wel enige opluchting. "Ja, toen was het klaar. Wij waren in de tweede helft niet zo goed aan de bal en zij wel. Daardoor liepen we achter de feiten aan, en toen viel ook nog de tegengoal. Als je dan de 1-3 maakt en de wedstrijd op slot gooit, dan is dat natuurlijk heel lekker."

In kracht komen
"We waren vandaag in de eerste helft wel echt sterk aan de bal en benutten de ruimtes goed. Dan zie je dat we in onze kracht komen, ook met Myron in de ruimte. Toen ik hem voor de penalty diep zag gaan, twijfelde ik niet en gaf ik de pass. Dan zie je dat hij met zijn snelheid altijd gevaarlijk is."

Kleine verschillen
Door de overwinning op PSV worden de verschillen in de top van het Eredivisie-klassement nog kleiner. "We zijn nu nog drie punten achter op PSV, dat is natuurlijk niks. We doen nog volop mee."

AZ TV
Bekijk hieronder het hele interview met Stengs. AZ TV sprak ook met Bruno Martins Indi en trainer Pascal Jansen.


Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

Wedstrijd

1
Eredivisie
PSV - AZ
woensdag 13 jan 2021, 18:45
Wedstrijd informatie
3