Stengs in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 25 oktober 18, 12:55
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze aflevering zie je de eerste groepstraining van Ondrej Mihálik sinds zijn blessure. Ook zie je scheidsrechter Calvin Stengs tijdens het Onder AZ 10-toernooi.

John van den Brom trapt zoals altijd de aflevering af met een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. Zondag speelt AZ het huisduel met sc Heerenveen. Na drie wedstrijden zonder overwinning gaat de ploeg van Van den Brom vol voor drie punten in het eigen stadion.

Mihálik
De Tsjechische Mihálik raakte op 12 februari van dit jaar geblesseerd tijdens de wedstrijd tussen Jong AZ en Fortuna Sittard. De aanvaller van AZ keerde terug bij de groepstraining van de selectie. AZ TV was erbij en deed verslag.

Stengs
Tijdens de herfstvakantie stond het AZ Onder 10-toernooi op het programma. Stengs was één van de scheidsrechters en werd gevolgd door AZ TV.

Verder
Ook deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door, krijgt Jong AZ de aandacht en sluit Jan de aflevering af met een epiloog over Mats Seuntjens

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.