Steun AZ en haal jouw halve seizoenkaart nu

Gepubliceerd op 21 november 22, 13:02

ALKMAAR- In Alkmaar heeft elke ploeg die op bezoek komt het lastig. Dat komt niet alleen door de spelers op het veld, maar ook door de fans. Fans en spelers strijden als eenheid voor die overwinning. Vol passie. Elke keer weer. De kans op winst neemt statistisch toe in een vol stadion met goede sfeer. Ben jij er in de tweede seizoenshelft ook bij om van het AFAS Stadion een vesting te maken? Scoor dan nu jouw halve seizoenkaart!

Dankzij de overwinning op PSV doet AZ volop mee in de top van de Eredivisie. Met nog elf thuiswedstrijden te gaan staat er in de tweede seizoenshelft nog genoeg te gebeuren in Alkmaar. 

Fans
Met wiskundige modellen hebben wij berekend dat in de laatste elf thuiswedstrijden de gemiddelde kans op winst 69,3% is. In een vol stadion met goede sfeer neemt dit percentage echter statistisch bewezen toe. In een gevuld en kolkend AFAS Stadion is het gemiddelde winstpercentage in de tweede seizoenshelft namelijk maar liefst 74,3%. Lever jij ook je bijdrage aan het verhogen van dat winstpercentage? 

Voordelen
Met een halve seizoenkaart bezoek jij tot maar liefst vijf van de elf thuiswedstrijden gratis. Vanaf omgerekend €12,73 per wedstrijd heb je al een halve seizoenkaart. Kinderen al vanaf omgerekend €5,45 per wedstrijd. Je krijgt voorrang op de kaartverkoop voor Europese wedstrijden en bekerwedstrijden en je kan extra kaarten bestellen voor topwedstrijden. Tevens ontvang je 10% korting op alle kleding en fanartikelen in het AZ Fancentrum en de webshop. Verzeker jezelf nu van jouw eigen plekje in het AFAS Stadion voor de tweede seizoenshelft met de halve seizoenkaart!