Steun jij AZ richting de kopposities?

Gepubliceerd op 01 november 13, 09:45
ALKMAAR- AZ is nu al vier duels op rij ongeslagen. Met de nieuwe trainer Dick Advocaat aan het roer wordt om de topposities in de Eredivisie en overwintering in Europa gevochten. Steun jij ons in het AFAS Stadion, zaterdag tegen ADO Den Haag en donderdag tegen Shakhter Karagandy?

ADO Den Haag
AZ kan zaterdag de eerste plaats in de Eredivisie pakken als het zelf een goed resultaat haalt en medekoplopers FC Twente en Ajax punten verspelen tegen respectievelijk NEC en Vitesse. Het betekent voor Advocaat tevens een mooi weerzien met zijn oude club ADO Den Haag. Het duel begint om 19:45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 (t/m 12 jaar) en € 25. Koop hier je wedstrijdkaarten.

Shakhter Karagandy
Het duel met Shakhter Karagandy (donderdag 7 november, 21:05 uur) kan voor AZ al nagenoeg beslissend zijn voor overwintering in Europa. Bij een thuiszege worden de Kazachstanen op zes punten achterstand gezet. Bij een zege van PAOK op Maccabi Haifa zijn de Israëliërs dan sowieso uitgeschakeld. Juich jij AZ naar de overwinning? Voor € 17,50 ben jij er bij. Koop hier je kaarten.