Supporters-info: AZ - FC Astana

Gepubliceerd op 23 oktober 19, 12:59

ALKMAAR- AZ en FC Astana treffen elkaar donderdag in de Europa League. Dit duel in het stadion van ADO Den Haag begint om 18:55 uur. Een overzicht van belangrijke informatie voor supporters die deze wedstrijd bezoeken.

Het advies is om tijdig naar Den Haag af te reizen in verband met het vroege tijdstip, de spits en de drukte rondom het stadion. Bekijk de spelers tijdens de warming-up en mis niets van de sfeeractie voor de aftrap.

Steun AZ
Steun je club op een positieve manier en respecteer de UEFA-richtlijnen. Bier/drank gooien, op de trappen staan tijdens de wedstrijd en kwetsende spreekkoren leveren de club boetes op. Deze bedragen kunnen hoog oplopen en worden door AZ doorbelast aan de betreffende fans.

Tickets
Per AZ Clubkaart en AZ Seizoenkaart kunnen 9 kaarten worden gekocht. De kaartverkoop loopt online tot donderdag 24 oktober 18:00 uur. Op de wedstrijddag zijn er bij het stadion van ADO Den Haag geen wedstrijdkaarten meer verkrijgbaar. De plaatsen in het stadion van ADO zijn genummerd.

eTickets
Let op: neem de gekochte eTickets geprint mee naar het stadion. Het is in het stadion van ADO Den Haag niet mogelijk tickets vanaf je telefoon te scannen.

Graag tot donderdag in het stadion. Samen naar Victorie!