Supporters-info: AZ - Man United

Gepubliceerd op 02 oktober 19, 10:11

ALKMAAR- AZ en Manchester United treffen elkaar donderdag in de Europa League. Dit duel in het stadion van ADO Den Haag begint om 18:55 uur. Een overzicht van belangrijke informatie voor supporters die deze wedstrijd bezoeken.

Het advies is om tijdig naar Den Haag af te reizen in verband met het vroege tijdstip, de spits en de drukte rondom het stadion. Bekijk de spelers tijdens de warming-up en mis niets van de sfeeractie voor de aftrap.

Tickets
Momenteel is 90% van de kaarten verkocht. Seizoen- en Clubkaarthouders kunnen tot en met 2 oktober kaarten aanschaffen. Seizoenkaarthouders kunnen maximaal vier losse tickets kopen, Clubkaarthouders kunnen één kaart kopen. (Een Clubkaart moet zijn aangevraagd voor 28 augustus). Op de wedstrijddag (3 oktober) worden géén tickets meer verkocht.

Steun AZ
Steun je club op een positieve manier en respecteer de UEFA-richtlijnen. Bier/drank gooien, op de trappen staan tijdens de wedstrijd en kwetsende spreekkoren leveren de club boetes op. Deze bedragen kunnen hoog oplopen en worden door AZ doorbelast aan de betreffende fans.

Graag tot donderdag in het stadion. Samen naar Victorie!