Taabouni en Allouch naar WK in Brazilië

Taabouni en Allouch naar WK in Brazilië

Gepubliceerd op 16 oktober 19, 15:24

ZAANSTAD- Mohamed Taabouni en Soulyman Allouch zijn opgenomen in de WK-selectie van Oranje Onder 18. Tijs Velthuis staat op de reservelijst. De ploeg van bondscoach Peter van der Veen vertrekt volgende week naar Brazilië.

De talenten komen zondag bijeen in Zeist en vliegen een dag later naar Rio de Janeiro. In Estádio Kléber Andrade in Cariacica worden op zondag 27 en woensdag 30 oktober de pouleduels met Japan en Senegal gespeeld. De groepsfase wordt op zaterdag 2 november in Estádio Hailé Pinheiro (Goiânia) afgesloten tegen de VS.

Goede generale
Oranje Onder 18 legde de laatste test voor het WK vrijdag met succes af. Een oefenduel met België werd met 3-2 gewonnen, mede dankzij een treffer van Taabouni. Allouch maakte in De Derby der Lage Landen zijn opwachting als invaller. Lees hier alles over de resultaten van de jeugdinternationals van AZ.

Europees kampioen
De Nederlandse equipe reist als Europees kampioen af naar Zuid-Amerika. Taabouni en Allouch waren afgelopen mei in Ierland ook al van de partij toen beslag werd gelegd op de cup.