Terugblik conferentie SWV Waterland

Gepubliceerd op 08 maart 18, 15:07
Samenwerkingsverband Waterland organiseerde maandag 5 maart een leerkrachtenconferentie. Ruim 1.100 gasten kwamen in het AFAS Stadion bijeen voor presentaties met het thema 'Gedrag van A tot Z'. Een terugblik.

De bijeenkomst was bestemd voor alle leerkrachten, intern begeleiders, directeuren, beleidsmedewerkers en bestuurders van het Samenwerkingsverband Waterland. Veel leerkrachten zijn handelingsverlegen bij leerlingen die ongewenst gedrag vertonen. Samen met een aantal belangrijke experts wilde de organisatie deze middag een inspiratiebron zijn.

Programma
De gasten werden rond 12:00 uur ontvangen met koffie en/of thee in de foyer van de Kees Kist lounge, waarna de ruim 1.100 deelnemers op de Victorie-tribune konden plaatsnemen voor de plenaire sessie. Na een uur vervolgde de bijeenkomst met vijf verschillende presentaties - verdeeld over twee rondes - in de Co Adriaanse Persruimte, Kees Kist Lounge en Georg Kessler Lounge. Tussen de presentaties door konden de gasten genieten van een verfrissende smoothie en vers fruit. Rond de klok van 17:00 uur verlieten de gasten met voldoende inspiratie het terrein van het AFAS Stadion.

Evenement
Bent u ook op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergaderingen, beurs, congres, feesten, presentatie regio- of teambuildingsdag? De afdelingen Evenementen van AZ gaat graag met uw de uitdaging aan om een de perfecte dag samen te stellen. Voor meer informatie kunt u bellen met 072 547 80 94 of kunt u mailen naar .