Goodiebags bij AZ - Ajax

Gepubliceerd op 13 december 19, 16:22

ALKMAAR- AZ speelt op zondag 15 december weer in het AFAS Stadion. Om 16:45 uur trapt de ploeg van Arne Slot af tegen koploper Ajax. Voor dit duel heeft AZ speciale goodiebags voor iedere supporter.

Na zeven Eredivisie-wedstrijden, vijf Europa League-duels, 29 doelpunten, twee stadions en meer dan 2.022 afgelegde kilometers is AZ terug in Alkmaar. Om dit te vieren deelt AZ zondag fan artikelen uit en heeft het AZ Fancentrum een limited edition shirt ontworpen. Alle informatie over de Boys Are Back campagne lees je hier.


Limited edition
Het AZ Fancentrum heeft limited edition shirts uitgebracht. Om te herinneren dat iedereen die AZ een warm hart toedraagt, altijd en overal achter het team is blijven staan. Supporters kunnen op vertoon van hun seizoenkaart 15% korting krijgen. De shirts zijn te bestellen in het rood en in het zwart in de maten S t/m 2XL. Klik hier om direct online te winkelen of scoor je shirt zondag in het Fancentrum of bij de fanzone.

Sjaals en mutsen
Voor de wedstrijd AZ – Ajax worden goodiebags uitgedeeld. Hierin zit voor iedere AZ-supporter een muts en een sjaal. Deze zijn mede mogelijk ontwikkeld door onze hoofdsponsor AFAS Software en partners Amstel, Balans, Rabobank, Treffer, VHC Jongens BV, Holland Casino en RODI Media. De goodiebags worden binnen de toegangspoorten gegeven. Zorg dat je op tijd in het stadion bent en er warm bij zit.