Thuisduels AZ voorlopig in Den Haag

Gepubliceerd op 02 september 19, 16:08

ALKMAAR- AZ speelt de komende thuiswedstrijden in de Eredivisie in Den Haag. Eerder werd al bekend dat AZ de thuisduels in de groepsfase van de Europa League afwerkt in het Cars Jeans Stadion.

AZ speelde dit seizoen al de thuiswedstrijden tegen FC Mariupol (Europa League) en FC Groningen (Eredivisie) in de Hofstad. “Die wedstrijden zijn uitstekend verlopen en dus helpen we AZ graag uit de brand”, aldus Pauline Krikke, Burgemeester van Den Haag.

Eenhoorn: ‘Uitstekende samenwerking’
“We zijn blij dat we tot aan de winterstop de mogelijkheid hebben om onze thuisduels in Den Haag te spelen”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “De samenwerking met ADO is tot nu toe meer dan uitstekend bevallen.”

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor thuisduels wordt de komende dagen aangepast van het AFAS Stadion naar het Cars Jeans Stadion. Het is al zeker dat AZ - Sparta en AZ - Heracles in Den Haag gespeeld worden.

Updates
Door werkzaamheden aan het dak van het AFAS Stadion kan AZ voorlopig niet terecht in het eigen onderkomen. Het is nog niet bekend hoe lang deze werkzaamheden gaan duren. Bekijk hier het overzicht van alle updates over het AFAS Stadion.