Uitvak blijft leeg in Nijmegen

Gepubliceerd op 20 mei 23, 14:25

ALKMAAR- Op last van de lokale autoriteiten in Nijmegen blijft het uitvak in het Goffertstadion zondagmiddag leeg. Dat hebben de autoriteiten laten weten aan AZ. Supporters die een kaartje hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht.

De Nijmeegse lokale autoriteiten hebben dit besloten naar aanleiding van de ongeregeldheden afgelopen donderdag. AZ vindt het buitengewoon vervelend dat de grote groep goedwillende supporters de dupe worden van het idiote gedrag van sommige bezoekers. We betreuren de beslissing, maar we respecteren en accepteren dit besluit.

Support
De gebeurtenissen en de gevolgen ervan zijn helaas een smet op deze week voor onze club en de achterban. We verzoeken onze supporters deze opgelegde beslissing ook te accepteren. En laten we de komende periode aangrijpen om de positieve kanten van de overwegend geweldige support gedurende dit seizoen weer de boventoon te laten voeren. 

Slotfase
Met nog twee duels in de Eredivisie te gaan is AZ nog volop in strijd om de derde plek. In de resterende duels moet AZ een gat van twee punten ten opzichte van Ajax goed zien te maken. Verder heeft AZ nog één punt nodig om minimaal in de top vier te eindigen en zich daarmee opnieuw te kwalificeren voor Europees voetbal. Zondag treedt AZ om 14:30 uur aan tegen N.E.C.. Een week later komt PSV op bezoek in het AFAS Stadion.