Update: al 2.000 seizoenkaarten verlengd

Update: al 2.000 seizoenkaarten verlengd

Gepubliceerd op 10 mei 22, 16:44

ALKMAAR- Al ruim tweeduizend AZ-fans hebben zich voor komend seizoen verzekerd van hun plaats in het AFAS Stadion. Sinds vrijdag kunnen huidige seizoenkaarthouders verlengen. Klik hier voor de verlengpagina.

AZ-fans die hun seizoenkaart verlengen krijgen een ruimhartige tegemoetkoming voor gemiste wedstrijden in het huidige seizoen. Daarover hebben zij per e-mail bericht gehad van de club.

Tegemoetkoming
Bij de aanschaf van een seizoenkaart 2021-2022 heeft iedere fan aangegeven hoe te willen worden tegemoetgekomen voor gemiste wedstrijden. Door de coronamaatregelen moest AZ helaas zes thuisduels zonder publiek spelen. Als dank voor de onvoorwaardelijke steun worden de fans extra tegemoetgekomen. Seizoenkaarthouders hebben op 2 mei per mail een kortingscode ontvangen, te gebruiken op een seizoenkaart 2022-2023.

Bring a fan
Fans die hun seizoenkaart verlengen, worden beloond met extra korting als zij een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengen. Zij krijgen een tegoedbon ter waarde van 10% van de aangebrachte seizoenkaart. Deze is te verzilveren voor de aanschaf van extra tickets in het seizoen 2022-2023 of de verlenging van de seizoenkaart naar het seizoen 2023-2024.

Verleng voor 1 juni
Een volledig seizoen in een vol stadion lonkt. Huidige seizoenkaarthouders kunnen zich tot en met dinsdag 31 mei – tegen de tarieven 2022-2023 – verzekeren van hun eigen stoel in het stadion. Daarna komt deze in de vrije verkoop. Klik hier om te verlengen.

Vrije verkoop
Vanaf vrijdag 20 mei is het voor alle fans mogelijk een seizoenkaart te bestellen.