Update passe-partouts

Gepubliceerd op 12 september 19, 14:00

ALKMAAR- AZ is tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan Manchester United, FC Astana en FK Partizan. Seizoen- en clubkaarthouders kunnen gefaseerd conform onderstaand verkoopschema een (extra) passe-partout aanschaffen.

(Extra) passe-partout verkoop seizoen- en clubkaarthouders

De eerste verkoopfase passe-partout voor seizoenkaarthouders is verlengd tot en met zondag 15 september 23:59 uur. Vanaf maandag 16 september 13:00 uur kunnen seizoenkaarthouders een extra passe-partout en een voorrangsgroep clubkaarthouders met een geverifieerd account een passe-partout aanschaffen.
Overige clubkaarthouders (aangevraagd voor 28 augustus) kunnen vanaf woensdag 18 september één passe-partout per geverifieerde AZ Clubkaart bestellen. Check hier voor aanvang van de kaartverkoop of jouw account is geverifieerd middels iDin.

De wedstrijdkaarten gekocht met een AZ clubkaart blijven strikt persoonlijk en zijn niet overdraagbaar aan derden. De naam van de clubkaarthouder wordt op de wedstrijdkaart gedrukt. Alleen de AZ clubkaarthouder zelf kan dus de wedstrijd bezoeken. 

Bij het betreden van het CARS Jeans Stadion wordt bij clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd aan de hand van het ID-bewijs en de AZ Clubkaart. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Een passe-partout geeft toegang tot alle drie de thuiswedstrijden in de groepsfase en is verkrijgbaar vanaf € 60. AZ speelt de thuiswedstrijden op 3 oktober tegen Manchester United, 24 oktober tegen FC Astana en 28 november tegen FK Partizan. 

Kaarten bestellen voor familie of vrienden

Per clubkaart kun je één passe-partout aanschaffen. Indien je in het bezit bent van een seizoenkaart heb je de mogelijkheid om één extra passe-partout te kopen. Door familie of vrienden met (hetzelfde) aankooprecht toe te voegen aan jouw kaartverkoop-account kun je er meerdere bestellen. Regel dit alvast voordat de verkoop van start gaat. Als je bent ingelogd regel je dit eenvoudig hier zelf.

Losse kaartverkoop

Uiterlijk vrijdag 20 september volgt er meer informatie over kaartverkoop per wedstrijd in de poulefase van de UEFA Europa League (indien beschikbaar).