Uw kerst- of nieuwjaarsfeest bij AZ?

Gepubliceerd op 22 oktober 13, 09:13
ALKMAAR- Het wordt donkerder en de dagen worden korter: kortom de feestmaand komt er weer aan. Wilt u aan het einde van het jaar uw relaties, uw klanten of uw personeel feestelijk verrassen? Dat kan in het stijlvolle AFAS Stadion.

Kerst- of nieuwjaarevenement
Wilt u uw klanten op een bijzondere manier bedanken, toespreken of de gelegenheid geven om te netwerken? Het AFAS Stadion biedt u verschillende mogelijkheden in deze feestelijke maanden. Het AFAS Stadion is de ideale locatie voor uw kerstborrel, jaarafsluiting, nieuwjaarsreceptie om uw klanten, relaties of personeel voor uit te nodigen. Het stadion is in deze maanden sfeervol in kerststijl aangekleed, daarnaast gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Onze horecatak UITBIJAZ denkt graag met uw mee om uw evenement zo feestelijk mogelijk te maken in één van onze lounges, zoals de vernieuwde Georg Kessler Lounge of de sfeervolle Amstel Lounge. Daarnaast kan elk feest in een speciaal thema worden gegoten zodat u en uw gasten kunnen genieten van een unieke en sfeervolle belevenis.

Wedstrijdarrangement
Het combineren van uw evenement met een thuiswedstrijd is een extra optie om uw personeel of relaties op een originele wijze verrassen door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Afhankelijk van uw wensen is een pakket rond een thuiswedstrijd samen te stellen. Dit is inclusief buffet, drankjes, rondleiding en toegang tot Grand Café Van Gaal en de Kees Kist Lounge.

Het wedstrijdarrangement is voor bedrijven die zijn aangesloten bij het AZ Netwerk beschikbaar voor groepen vanaf twintig personen. Dit is al te boeken vanaf € 65 per persoon.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kerst- of nieuwjaarsevenement? Neem dan vrijblijvend contact op met uw accountmanager van de afdeling Commercie via telefoon 072 547 80 72.

Graag tot snel in het AFAS Stadion!