Valentijnsdag: win een blind date!

Gepubliceerd op 14 februari 18, 08:21
ALKMAAR- Valentijnsdag is dé dag van de liefde. Ben jij op zoek naar een maatje met dezelfde AZ-passie als jij? Op 14 februari zetten wij vier single AZ-supporters in het zonnetje.

Beantwoord jij onderstaande vragen met een 'JA!'?
Ben jij ook zo'n grote AZ-fan, maar zit je morgenavond alleen op de bank?
Lijkt het je leuk om hier verandering in te brengen?
Zoek jij een maatje waarmee je jouw passie voor AZ kunt delen?

Doe mee met de AZ Valentijnsactie! Uit alle inzendingen worden twee blind dates opgezet. Tijdens AZ - Sparta (24 feb, 18:30 uur) kunnen zij genieten van een VIP-behandeling en elkaar op een bijzondere wijze leren kennen. De avond begint in de Georg Kessler Lounge waar een romantische tafel voor 2 op jullie staat te wachten. Na een heerlijk diner is daar het moment van de waarheid. Delen jullie de AZ-passie? Bekijk de wedstrijd in de warme business seats. Na afloop kunnen jullie nog even rustig napraten over de wedstrijd met een drankje in de hand. Wie kan er nu zeggen dat je bent gematcht door jouw club AZ?

Doe mee!
Wil jij meedoen? Stuur dan een mail naar . Om de kans op een succesvolle date zo groot mogelijk te maken, vragen wij je om in ieder geval het volgende mee te sturen:
- Pasfoto (jaja, het draait om het innerlijk)
- Korte omschrijving van jou als persoon
- Korte beschrijving van wat jij zoekt in een partner (uiterlijk en/of innerlijk)
- Seksuele geaardheid

AZ gaat vertrouwelijk met de inzendingen om. De twee stelletjes worden op Valentijnsdag bekend gemaakt. Dit zal niet openbaar worden gedeeld.