Van den Brom: 'Andere namen'

Van den Brom: 'Andere namen'

Gepubliceerd op 14 mei 19, 13:11

ZAANSTAD- Na 200 voorbeschouwingen schoof John van den Brom dinsdagmiddag voor het laatst als AZ-trainer aan bij de pers. Hoe staat zijn ploeg er richting speelronde 34 voor? En hoe vat hij de afgelopen vijf seizoenen samen?

"We hebben wel wat personele problemen richting Excelsior-uit", opende Van den Brom. "Guus Til is geschorst. En Adam Maher, Ron Vlaar en Thomas Ouwejan zijn niet helemaal fit. Dus er staan andere namen aan de aftrap. Maar geloof me, er staat een elftal dat in staat is om te winnen. En een elftal dat ook wíl winnen."

Droomscenario
Van den Brom: "We willen in Rotterdam in stijl afsluiten, net als afgelopen zondag bij de laatste thuiswedstrijd. Dat was hartstikke mooi, een droomscenario."

Afscheid
"Tot aan de wedstrijd tegen PSV was ik nog niet zo met mijn afscheid bezig. Maar nu denk ik bij alles dat ik doe: laatste keer dit, laatste keer dat. Dat is wel gek. Ik heb hier vijf jaar heel fijn gewerkt. En als je kijkt naar de ranglijsten van de afgelopen seizoenen, ziet het er ook goed uit. Donderdag komen we nog één keer bij elkaar. Die dag sluiten we het formeel met elkaar af en is het vakantie", besloot Van den Brom.

Aftrap
Excelsior - AZ begint woensdag om 19:30 uur. Deze wedstrijd is live te volgen via het Twitter-account van AZ. Met andere supporters discussiëren over de opstelling en het wedstrijdverloop? Dan kan op het Instagram- en Facebook-account van AZ.

AZ TV
Bekijk hieronder de voorbeschouwing die AZ TV dinsdag maakte.

Wedstrijd

4
Eredivisie
Excelsior - AZ
woensdag 15 mei 2019, 19:30
Wedstrijd informatie
2