Van der Flier op huurbasis naar Den Haag

Gepubliceerd op 21 oktober 19, 12:59

ALKMAAR- Jens van der Flier maakt op huurbasis de overstap naar ADO Den Haag eSports. Het Noord-Hollands talent vertegenwoordigt de club uit de Hofstad aankomend seizoen in de eDivisie. 

Van der Flier tekende in september een contract bij AZ. Daarnaast is het 18-jarig talent gebonden aan Team Gullit. Dit seizoen komt hij samen met Danny Hazebroek (rechts op de foto), die overkwam van Excelsior, uit in de digitale competitie voor ADO. Van der Flier speelt tijdens de eDivisie op de Xbox One. 

Ervaring
Van der Flier: “Ik ben dankbaar voor de kans die ADO Den Haag mij biedt. Ik ga mijn uiterste best doen voor deze club, omdat ik het als een eer zie om hier eSporter te mogen zijn. Ik heb geen specifiek doel, maar ik wil veel ervaring opdoen en uiteraard zo hoog mogelijk proberen te eindigen in de eDivisie. Ik wil wennen aan alles wat nieuw is en in dat opzicht is het fijn dat Danny veel ervaring heeft.”

Band ADO
De huurdeal onderstreept de goede band met ADO Den Haag. AZ speelt dit seizoen thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion van ADO. Door werkzaamheden aan het dak van het AFAS Stadion kan AZ voorlopig niet terecht in het eigen onderkomen.