Van Overeem geëerd op 't Lood

Gepubliceerd op 19 november 13, 11:39
ALKMAAR- Joris van Overeem heeft sinds dinsdag een plek in de eregalerij op Sportcomplex 't Lood. De middenvelder die onlangs zijn debuut maakte voor in het eerste elftal hangt met zijn foto tussen de andere exponenten van de AZ Jeugdopleiding.

Van Overeem doorliep vanaf het seizoen 2006-2007 de gehele AZ Jeugdopleiding. Op woensdag 30 oktober beleefde het talent een droomdebuut door in de met 7-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Achilles '29 in te vallen en direct te scoren.

Eregalerij
Iedere jeugdspeler die in actie komt voor het eerste elftal krijgt een plekje in de eregalerij op 't Lood. Van Overeem hing dinsdag samen met Hoofd Jeugdopleiding Aloys Wijnker en onder toeziend oog van coach Reinier Robbemond zijn foto tussen die van zijn voorgangers in de selectie.

Vervolg
Wijnker sprak mooie woorden tot de pupil: "Het is knap hoe je met de teleurstelling van het niet langer met de eerste selectie meetrainen bent omgegaan en dat je kort daarna je debuut hebt gemaakt. Het is uitzonderlijk om gelijk een doelpunt te maken. Het is nu zaak om daar een mooi vervolg aan te geven."