Van Rhijn in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 04 oktober 18, 10:35
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In de aflevering van deze week neemt Ricardo van Rhijn de motor, speelde AZ een oefenwedstrijd tegen Willem II en blikt John van den Brom vooruit op de wedstrijd tegen Ajax.

Van den Brom trapt zoals altijd de aflevering af met een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. Zondag speelt AZ in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax. De Alkmaarders kunnen op veel steun rekenen in Amsterdam, want het uitvak is uitverkocht. De Noord-Hollandse derby begint om 16:45 uur.

Van Rhijn
In de laatste weken speelde Ricardo van Rhijn zich in de basis van AZ. De rechtsback tekende deze zomer een contract bij de Alkmaarse club voor één seizoen. AZ TV bracht een bezoek aan de geboren Leidenaar en sprak met hem over één van zijn hobby's: motorrijden.

Oefenduel
AZ speelde dinsdag een geheim oefenduel met Willem II. De wedstrijd werd met 2-4 gewonnen. De Alkmaarse doelpunten kwamen op naam van Mats Seuntjens, Adam Maher, Ferdy Druijf en Henri Weigelt. AZ TV was aanwezig en deed verslag.

Verder
Ook deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door, krijgt Jong AZ de aandacht en sluit Jan de aflevering af met een epiloog.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.