Veiling unieke shirts geopend

Gepubliceerd op 28 oktober 18, 16:47
ALKMAAR - De unieke retroshirts die de AZ-spelers tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen droegen, zijn inmiddels gesigneerd en de veiling is geopend. De opbrengst gaat naar het goede doel: Spieren voor Spieren.

De ongewassen shirts van het gehele team – zowel de basisspelers als de invallers – gaan onder de digitale hamer op matchwornshirt.com. Een gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt is natuurlijk een prachtig aandenken aan de wedstrijd en het ultieme fan-item van jouw AZ held. Voor één van de winnaars wordt deze veiling nóg onvergetelijker: in samenwerking met logistiek partner CTS wordt één van de geveilde shirts namelijk persoonlijk langsgebracht door de betreffende speler. Zo haal je jouw held letterlijk en figuurlijk in huis.

Steun Spieren voor Spieren
AZ en Spieren voor Spieren hebben in 2017 de handen ineen geslagen om de komende jaren zoveel mogelijk aandacht te vragen en fondsen te werven voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren zet zich elke dag in voor een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en alle topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil Spieren voor Spieren kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen. Meer weten? Kijk op www.spierenvoorspieren.nl!

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar www.matchwornshirt.com