Vejinovic in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 13 september 18, 09:31
ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. In deze afleverig zie je een uitgebreid interview met de herstellende middenvelder Marko Vejinovic en de terugkomst van Adam Maher.

John van den Brom trapt de uitzending af met een vooruitblik op de eerste topper van het seizoen 2018-2019 in het AFAS Stadio: AZ - Feyenoord. De wedstrijd wordt zondag om 12:15 uur gespeeld.

Vejinovic
Hij speelde vorig seizoen al op huurbasis in Alkmaar, maar deze zomer nam AZ Vejinovic definitief over van Feyenoord. De middenvelder is herstellende van een kruisbandblessure. AZ TV zocht hem op en sprak hem onder anderen over het duel met zijn vorige club.

Maher
Afgelopen woensdag tekende Maher een contract bij AZ. De 25-jarige middenvelder, die in 2012 werd verkozen tot Talent van het Jaar en in 2013 de beker veroverde met de Alkmaarders, bevestigde met zijn handtekening zijn terugkomst op het oude nest. AZ TV was erbij.

Verder
Jong AZ speelde maandag in het AFAS Stadion tegen kampioen van de laatste Jupiler League, Jong Ajax. De wedstrijd werd met 0-1 verloren. Ook nemen Inge en Lian de social media-accounts door en sluit Jan de uitzending af met een epiloog over Myron Boadu.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.