Vlaar en Van den Brom in AZ TV

Gepubliceerd op 10 mei 18, 14:28
ALKMAAR- Dit seizoen biedt AZ je nóg meer mogelijkheden om alles over de club te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdag is er een uitzending op NH. Deze week blikken Ron Vlaar en John van den Brom terug op het seizoen.

Het seizoen 2017-2018 zit erop dus analyseert AZ het afgelopen voetbalseizoen en kijkt het vooruit met enkele hoofdrolspelers.

Vlaar en Van den Brom
De aanvoerder en de trainer geven hun visie op het voorbije Eredivisie-seizoen. Ook blikt het duo terug op de prestaties in het Bekertoernooi, waarin het wist door te stoten tot de finale. Ook wordt er vooruitgeblikt op het komende voetbaljaar.

Bizot
Doelman Marco Bizot was een van de sterkhouders dit seizoen. AZ zet zijn mooiste reflexen op een rij.

Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh werd na AZ - PEC Zwolle gekroond tot topscorer van de Eredivisie. In deze aflevering van AZ TV zie je alle 21 competitiedoelpunten die de Iranees international heeft gemaakt.

Verdediging
Tot slot is er aandacht voor alle fraaie verdedigende acties die deze Eredivisie-jaargang de revue zijn gepasseerd.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 3 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.