Vlaar tekent nieuw contract

Gepubliceerd op 12 juli 18, 16:43
KAMPERLAND- Ron Vlaar heeft donderdagmiddag in Zeeland zijn handtekening gezet onder een éénjarig AZ-contract. Eerder waren de aanvoerder en de Alkmaarders al tot een mondeling akkoord gekomen. Vlaar ligt nu tot medio 2019 vast bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

AZ verblijft van 9 tot en met 14 juli voor een trainingskamp in Zeeland. Donderdagavond staat een oefenduel met het Zeeuws Elftal op het programma. Zaterdag wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenwedstijd tegen het Belgische Sporting Lokeren.

Vlaar: ‘Heb er zin in’
“Ik ben heel blij en dankbaar”, zegt Vlaar. “Dat de club verder wil met mij, is een heel mooi gegeven en teken. Ik wilde zelf ook graag door, want ik vind het echt nog te leuk om te voetballen. Ik heb het vertrouwen om nog een seizoen te knallen. Ik heb in de zomer keihard getraind om topfit aan de start te verschijnen en heb er zin in.”

Huiberts: 'Nog steeds van waarde'
"We zijn verheugd dat we Ron nog een jaar langer aan ons hebben kunnen binden," reageert Directeur Voetbalzaken Max Huiberts. ”We denken dat hij nog steeds van waarde kan zijn voor AZ. We hebben straks een druk programma en daarbij kunnen we hem ontzettend goed gebruiken. We zijn blij dat we daar nog een jaar gebruik van kunnen gaan maken."

Foto's: Ed van de Pol / www.edsclusive.com