Vol AFAS Stadion lonkt

Vol AFAS Stadion lonkt

Gepubliceerd op 14 juni 21, 16:21

ALKMAAR- Afgelopen weekend was een nieuwe piek waar te nemen in de verkoop, volgend op het nieuws dat het spelen in volle stadions weer aanstaande is. Er zijn inmiddels 9.700 seizoenkaarten besteld. Klik hier om ook een seizoenkaart te bestellen.

Vrijdag werd bekend dat evenementen vanaf 30 juni weer met 100% van de bezoekerscapaciteit georganiseerd mogen worden. De anderhalvemeterregel kan worden losgelaten, ook hoeven toeschouwers geen mondkapje te dragen. Dat houdt in dat de weg naar een vol AFAS Stadion open ligt.

Voorwaarden
Fans die een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest kunnen overleggen, mogen in de zomer al naar het AFAS Stadion. In de aanloop naar de competitiestart volgt meer duidelijkheid over de voorwaarden voor stadionbezoek.

Capaciteitsboost
In de sterk vernieuwde thuisbasis van AZ krijgen niet alleen sfeer, akoestiek en comfort een boost, maar ook de capaciteit. Vanaf het seizoen 2021-2022 biedt het stadion plaats aan 19.500 bezoekers.

Zorg dat je erbij bent
Al 9.700 fans verzekerden zich van een plek in het AFAS Stadion. Sluit jij ook aan? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.