Vomar-feest bij AZ in beeld

Gepubliceerd op 12 september 18, 15:00
ALKMAAR- Vomar bestaat 50 jaar en dat is reden voor een groots feest. De supermarktketen vierde haar jubileum op vrijdag 7 en zaterdag 8 september met een aantal spectaculaire optredens in het AFAS Stadion. Een verslag.

Het weekend werd afgetrapt met een de leveranciersdag. Alle genodigden waren de hele vrijdag welkom in het AFAS Stadion, waar verschillende gastsprekers hun verhaal deden. 's Avonds na de toast genoten de gasten van een 6-gangendiner, een optreden van Alain Clark en een borrel waarmee de eerste feestdag tot zijn eind kwam.

Zaterdag
De volgende dag ontving de Vomar-directie een aantal VIP-gasten met champagne en een walking diner, waarna de ingang van het stadion open ging voor al het winkelpersoneel. Voor de tribunes stond een groot podium klaar voor de opening door Ouwe Jongens KrenteBrood. Jeroen Post deed het openingswoord, dat werd gevolgd door een optreden van Yes-R en een speciale Vomar-Rap.

Area’s
Na het optreden van Yes-R werden verschillende ruimtes geopend waar de gasten konden genieten van muziek, hapjes en drankjes. In de Kees Kist Lounge gaf onder anderen Danny Froger een optreden. In de Georg Kessler Lounge traden Jeroen Post en Domien Verschuuren op en de Peggeman-ruimte was omgetoverd tot een Amsterdams feestcafé.

Lil’ Kleine
Het jubileumfeest, dat in samenwerking met PromoEvents is georganiseerd, werd afgesloten op het podium voor de hoofdtribune in het AFAS Stadion. Niemand minder dan Lil’ Kleine zette de tribunes in vuur en vlam. De grote vuurwerkshow betekende het einde van een geweldig feestweekend van de Vomar.

Evenementen
Het Vomar-feest was een mooi voorbeeld van de goede samenwerking tussen het AZ Evenmenten-team en evenementen partner PromoEvents. De creativiteit van Martijn Veen en zijn team in combinatie met de talrijke mogelijkheden van het AFAS Stadion staan garant voor onvergetelijke evenementen in de toekomst. Wilt u ook uw evenement organiseren in het AFAS Stadion? Neem contact op met de afdeling Evenementen via het telefoonnummer: 072-547 8094 of mail naar . Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Fotoverslag
Bekijk hieronder het fotoverslag.

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door: PromoEvents
Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl