Vooruitblik nieuwe AZ-website

Gepubliceerd op 26 oktober 18, 14:07
ALKMAAR- Medio november wordt, in samenwerking met Holder, de nieuwe AZ-website gelanceerd. De webpagina moet bezoekers een topbeleving geven. De komende drie weken blikken we alvast vooruit en lichten we telkens een onderdeel van de website uit: vandaag het hospitality-gedeelte.

Hospitality
Supporters denken vaak dat een wedstrijdbezoek vanaf de hoofdtribune is voorbehouden aan bedrijven, mede doordat op de huidige website van ‘Zakelijk’ wordt gesproken als het over een wedstrijdarrangement gaat. Daarom is er voor gekozen om alle wedstrijdarrangementen en overige mogelijkheden voortaan onder ‘Hospitality’ onder te brengen. Op de nieuwe AZ-website heb je een duidelijk overzicht van de beschikbare arrangementen per wedstrijd. In een latere fase zul je deze ook direct zelf online kunnen boeken.

Evenementenlocatie
Naast een voetbalstadion is het AFAS Stadion een evenementenlocatie waar niet alleen activiteiten voor grote groepen, beurzen of bedrijfsfeesten worden georganiseerd. Het stadion is ook zeer geschikt voor een meeting voor groepen vanaf vier personen. Op de nieuwe website zie je een overzichtelijke weergave van alle zalen en lounges in het stadion. Daarnaast kun je via een configurator jouw wensen aangeven, waarna er alvast een voorselectie wordt gemaakt van de beschikbare zalen.

Grand Café
Uiteraard is ook het Grand Café Van Gaal op de nieuwe website terug te vinden. Het Grand Café is doordeweeks geopend voor een ontbijt, lunch of (zakelijke) bijeenkomst. Bovendien is het een ideale werkplek op een centrale locatie in Noord-Holland. Via de nieuwe website krijgen gasten een sfeerimpressie en kunnen zij het menu en de wekelijks wisselende gerechten bekijken. Ook kan er direct een tafel gereserveerd worden.