Vooruitblik nieuwe AZ-website

Gepubliceerd op 02 november 18, 15:44
ALKMAAR- Medio november wordt, in samenwerking met Holder, de nieuwe AZ-website gelanceerd. De webpagina moet bezoekers een topbeleving geven. De komende drie weken blikken we alvast vooruit en lichten we telkens een onderdeel van de website uit: vandaag de AZ-webshop.

Webshop
De nieuwe webshop is overzichtelijker, uitgebreider en biedt de fan meer mogelijkheden om te bestellen. Het navigeren is eenvoudiger gemaakt en door middel van filters kun je gemakkelijk en snel een overzicht met jouw wensen maken. Daarnaast krijg je aanbiedingen op basis van jouw voorkeuren.

Cadeau’s
Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een andere AZ-fan? In de nieuwe webshop kun je gemakkelijk alle producten filteren op prijs, maat en kleur. Wil je (een deel van) je cadeaus in laten pakken? Met één druk op de knop voeg je gemakkelijk cadeaupapier toe aan jouw bestelling. Daarnaast kun je jouw cadeau ook laten bezorgen op het adres van de ontvanger. Een AZ-cadeau verzorgen was nog nooit zo makkelijk!

Afhalen
Je kunt jouw AZ-product in de nieuwe webshop bestellen en af halen in het AZ Fancentrum. Ideaal als je niet de tijd hebt om het hele assortiment te checken, maar wel de tijd hebt om snel langs het te gaan.

Korting voor (seizoen)clubkaarthouders
Uiteraard ontvangen seizoen- en clubkaarthouders in de nieuwe webshop korting op AZ-producten. Seizoenkaarthouders ontvangen een korting van 15% op het assortiment, clubkaarthouders krijgen 10% korting. Wanneer je ingelogd bent met jouw account zie je automatisch per product de korting die je ontvangt en de nieuwe prijs van het product.