Vul de klapper in en win een skybox

Gepubliceerd op 12 november 13, 12:26
ALKMAAR- Wil jij met twaalf personen het sinterklaasfeest vieren in een skybox bij de wedstrijd AZ - Maccabi Haifa? Dat kan. Bemachtig de klapper van de wedstrijd tegen Shakhter Karagandy en vul én lever deze in tijdens de intocht van Sinterklaas in Alkmaar of bij het AZ Fancentrum.

Wat kun je precies winnen?
• Toegang tot een exclusieve skybox in het AFAS Stadion tijdens AZ - Maccabi Haifa op donderdag 28 november voor maximaal 12 personen.
• Gratis eten en drinken-arrangement.
• Luxe zitplaatsen tijdens de wedstrijd.

Wat moet je doen?
Vul op de klapper van AZ - Shakhter Karagandy je NAW-gegevens in en maak de slagzin op die klapper zo origineel mogelijk af. Tijdens de intocht van Sinterklaas in het centrum van Alkmaar (16 november) lopen onze mascottes Herry & Berry mee. Bij hen kun je jouw ingevulde klapper inleveren. Het is ook mogelijk om de klapper vanaf 18 tot en met 21 november in het AZ Fancentrum in te leveren. De inzending met de meest originele slagzin wint deze unieke hoofdprijs.

Nog geen klapper?
Heb jij nog geen klapper van het duel met Shakhter Karagandy in je bezit? Er ligt nog een voorraad in het AZ Fancentrum. Kom snel langs, want op = op.

Winnaar
De inzender met de meest originele slagzin wordt op vrijdag 22 november telefonisch geïnformeerd. Zie AZ.nl/sinterklaasactie voor overige actievoorwaarden.