Wie gun jij dit jaar een kerstboom?

Wie gun jij dit jaar een kerstboom?

Gepubliceerd op 24 november 22, 16:08

ALKMAAR- In samenwerking met Official Partner Intal keert de ‘Kerst is voor iedereen’ campagne dit jaar terug. Na het succes van vorig jaar, zetten AZ en Intal zich ook dit jaar weer samen in om veel mensen een fijne kerst te bezorgen. Ken jij iemand die een mooie kerstboom verdient? Nomineer diegene dan nu via deze link en wie weet ontvangt hij of zij dit jaar wel een speciale AZ-kerstboom van een AZ-speler!

Intal deelt al jaren kerstbomen uit aan haar medewerkers. Uit dit initiatief is het idee ontstaan om meer mensen te verblijden met een kerstboom. Vorig jaar heeft AZ in samenwerking met Intal al 100 mensen een hart onder de riem gestoken door ze een kerstboom te schenken. Dit jaar willen AZ en Intal wederom een groep mensen blij maken met een kerstboom. Deze worden persoonlijk langsgebracht door spelers uit de AZ-selectie, AZ-medewerkers en Intal-medewerkers. 

Wie gun jij een kerstboom?
Vorig jaar werd trouwe seizoenkaarthouder Jaap getroffen door een ernstige ziekte. Toen hij weer genezen was, verdiende hij volgens Jesper een flinke steun in de rug. Daarnaast werd Tineke plotseling getroffen door een ongeneeslijke ziekte. Haar schoonzoon scheen met de nominatie wat extra licht in de duisternis. Ken jij iemand die het om wat voor reden dan ook dit jaar verdient om in het zonnetje te worden gezet? Nomineer diegene dan nu voor een kerstboom via deze link! Nomineren kan tot maandag 5 december 17:00 uur. De winnaars ontvangen een dag later bericht.   

Intal
Sinds de zomer van 2021 is Intal Official Partner van AZ. Intal is systeemhuis en gevelbouwer van effectieve circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels. De Intal-profielseries vormen dus de basis van de aluminium geveloplossingen. Bijzonder is dat het bedrijf alle onderdelen van het proces zelfstandig uitvoert. Dat maakt alles 100% Intal!