Geef een kerstboom cadeau

Gepubliceerd op 24 november 21, 13:06

ALKMAAR- AZ en Official Partner Intal bezorgen in december 100 kerstbomen mét versiering en jij kunt een mede-supporter hiervoor nomineren. Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden of kan een steuntje in de rug gebruiken? Nomineer direct door hier te klikken.

Wie staat er altijd voor een ander klaar of heeft een zwaar jaar achter de rug? Wie heeft er weinig te besteden en kan dat steuntje in de rug wel gebruiken? Of misschien is de kerstboom een lichtpuntje voor iemand die dat kan gebruiken of een bedankje. Nomineer iemand uit jouw familie of vriendenkring, uit de buurt of van de (sport)vereniging en laat diegene weten dat je aan hem/haar denkt! 

Nomineren
Je kunt tot en met 1 december iemand nomineren door hier zijn of haar gegevens achter te laten. Wie weet wordt de door jouw genomineerde in de week van 6 december verrast met een kerstboom en versiering. Kerst is voor iedereen! 

Intal
Sinds de zomer van 2021 is Intal Official Partner van AZ. Intal is ontwikkelaar, engineer en producent van effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. De Intal-profielseries vormen hiervan de basis. Bijzonder is dat het bedrijf alle onderdelen van het proces zelfstandig uitvoert. Intal is zowel systeemhuis als gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels.