Wie Wat Waar: Holland, Til, Altidore

Gepubliceerd op 30 september 19, 14:04

ALKMAAR- In de rubriek Wie Wat Waar krijg je elke maandag een overzicht van opvallende prestaties van drie voormalige AZ'ers. Afgelopen weekend stonden James Holland, Guus Til en Jozy Altidore in de spotlights. Lees hieronder wat zij deden.

Holland
James Holland scoorde zaterdag voor LASK Linz tegen St Pölten. De middenvelder tekende na 50 minuten voor de 3-0, wat ook de einduitslag was. De club uit Oostenrijk bezet door de overwinning de tweede plaats. Daarnaast speelt het team van de Oud-AZ'er sinds het jaar 2000 weer voor het eerst in de Europa League. Daarin won het de eerste wedstrijd tegen het Rosenborg van Bjørn Johnsen. Verder treft LASK ook PSV. 


Til
Guus Til krijgt een nieuwe trainer bij Spartak Moskou. Coach Oleg Kononov besloot zondag ontslag te nemen na de thuisnederlaag tegen FC Orenburg (1-2). Spartak staat na 11 wedstrijden op een negende plek in de Russische competitie. Til speelde tot nu toe zeven competitieduels voor zijn nieuwe club waarin hij één keer scoorde en twee assists gaf. 

Altidore
Jozy Altidore maakte zondag zijn elfde treffer van het seizoen. De spits speelde knap de verdediging van Chicago Fire voorbij en schoot door de benen van doelman Kenneth Kronholm. Uiteindelijk eindigde het duel in 2-2. Altidore werd door de fans benoemd tot Man of the Match. Toronto FC staat nu op een zesde plaats in de Amerikaanse competitie.