Wie Wat Waar: Henriksen, Gunnarsson, Hupperts

Gepubliceerd op 03 december 18, 14:14

ALKMAAR- In de rubriek Wie Wat Waar zie je elke maandag een overzicht van opvallende prestaties van drie voormalige AZ'ers. Dit weekend maakten Markus Henriksen en Aron Gunnarsson hun eerste competitiedoelpunt van het seizoen en was Guus Hupperts aangever in Lokeren.

Henriksen
Markus Henriksen was zaterdag trefzeker voor zijn ploeg Hull City. Op bezoek bij Queens Park Rangers werkte de Noor met rugnummer 22 in de 22e minuut raak de 0-2 tegen de touwen. Voor Henriksen betekende het zijn eerste goal in het Championship-seizoen. Uiteindelijk verlieten The Tigers met een 2-3 overwinning en de drie punten Loftus Road. Bekijk hier de goal van Henriksen op 1:52 minuten.


Gunnarsson 
Aron Gunnarsson maakte zaterdag zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen voor Cardiff City. In de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers maakte de IJslander met een fraaie halve omhaal in de 65e minuut gelijk. Uiteindelijk won de ploeg
uit Wales met 2-1, waardoor Cardiff afstand neemt van de degradatiezone. Bekijk hier op 3:40 de goal van Gunnarsson.


Hupperts
Met Guus Hupperts in de basis begon Sporting Lokeren vrijdag aan de Oost-Vlaamse derby tegen Genk. Pas op slag van rust kwam de thuisploeg op voorsprong via een afstandsschot Lukás Maracek, op aangeven van Hupperts. Na ruim een uur maakte Mehdi Terki er zelfs 2-0 van voor de ploeg die een na laatste staat in de Beligsche Jupiler Pro League. Maar door Gentse doelpunten in de 87e minuut en 89e minuut eindigde het duel in 2-2. Bekijk hieronder de samenvatting.