Wie Wat Waar: Luckassen, Hupperts, Van der Velden

Gepubliceerd op 01 mei 17, 10:32
ALKMAAR- In de rubriek Wie Wat Waar geven we een overzicht van opvallende prestaties van drie voormalige AZ'ers. Met deze week: Kevin Luckassen, Guus Hupperts en Nick van der Velden.

Luckassen
Kevin Luckassen, de oudere broer van Derrick, was zaterdag extreem belangrijk voor zijn club SKN Sankt Pölten in Oostenrijk. Bij het gelijkspel (3-3) in de thuiswedstrijd tegen SCR Altach was de 23-jarige aanvaller verantwoordelijk voor de eerste twee doelpunten en gaf hij de assist bij de derde goal. Luckassen had al sinds oktober niet meer gescoord. Door de remise tegen de nummer drie van de Oostenrijkse competitie deed Sankt Pölten goede zaken in strijd tegen degradatie.

Hupperts
Guus Hupperts heeft zaterdagavond zijn eerste doelpunt gemaakt voor het Belgisch Lokeren. De 25-jarige Limburger won met zijn ploeg de thuiswedstrijd tegen AS Eupen met 4-1. Hupperts maakte zelf het laatste doelpunt en verzorgde bij de 3-1 de assist. Door de overwinning steeg Lokeren naar de tweede plek op de ranglijst van de play-offs om een ticket in de voorrondes van de Europa League. De eerste plek lijkt echter ver weg doordat koploper Genk ongeslagen aan kop gaat. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd (doelpunt Hupperts na 4.13 min).

Van der Velden
Nick van der Velden gaat toch nog even door met voetballen. De 35-jarige middenvelder kondigde onlangs aan een punt achter zijn actieve voetbalcarrière te gaan zetten. Maar deze week tekende hij verrassend toch een contract voor één jaar bij het Indonesische Bali United. Zondag maakte hij zijn debuut in de met 0-1 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Persela. Net na de rust kwam hij in het veld voor Aku Gede Sukadana Pratama.

RESMI! Nick Van Der Velden Gabung Bali United Sebagai Marquee Player. https://t.co/TqMPSCjSau pic.twitter.com/SVHMbi15ds
— Bali United (@BaliUtd) 25 april 2017