Winactie met Hotel in Egmond in beeld

Gepubliceerd op 21 maart 23, 13:06

ALKMAAR- Afgelopen donderdagavond waren de winnaars van de winactie in samenwerking met HotelinEgmond.nl te gast in het AFAS Stadion. Na een geheelverzorgde overnachting in Hotel Golfzang, kregen de twee gelukkigen een rondleiding door het AFAS Stadion en genoten ze van AZ - S.S. Lazio vanaf de beste plekken. Al met al een zeer unieke en geslaagde wedstrijddagervaring!

Bij aankomst in hotel Golfzang, het hotel waar de AZ-selectie diezelfde nacht ook verbleef, lagen de wedstrijdtickets inclusief een parkeerkaart klaar. Daarnaast kregen de winnaars allebei een uniek AZ - Lazio sjaaltje. Woensdagavond genoot het stel van een diner in Restaurant EAZEE, aangeboden door HotelinEgmond.nl. 

Op donderdag stond er een geheel verzorgd ontbijt klaar, waarna de twee een strandwandeling maakten en de AZ-selectie voorbij zagen komen. Na de geserveerde lunch vertrokken de winnaars 's middags naar het AFAS Stadion, waar ze een uniek achter de Europese schermen kregen. In de Georg Kessler Lounge genoten de winnaars uiteindelijk van een drie gangen-diner, waarna ze AZ vanuit de meest comfortabele stoelen de kwartfinale van de UEFA Europa Conference League zagen bereiken. 

Wil jij ook kans maken op gave winacties? Houd onze social media kanalen in de gaten via de buttons onderaan deze pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar! 

Wedstrijd

2
UEFA Europa Conference League
AZ - S.S. Lazio
donderdag 16 mrt 2023, 21:00
Bestel nu Wedstrijd informatie
1