Word jij AZ's nieuwe FIFA-koning?

Gepubliceerd op 25 november 22, 15:23

ALKMAAR- Wie kroont zich dit jaar tot de grote FIFA-koning van AZ? Daar gaan we achter komen dankzij twee voorrondes gevolgd door een grote offline finale in het AFAS Stadion! Aanmelden voor het toernooi is nu mogelijk via deze link.

De online voorrondes worden gespeeld op donderdag 8 december en woensdag 14 december. Om 19:00 uur wordt er gespeeld in de voorrondes, waarbij de beste acht deelnemers van beide voorrondes een ticket kunnen bemachtigen voor de grote finaledag. Deze wordt op 22 januari tijdens de wedstrijd AZ - Fortuna Sittard gespeeld! 

Prijzen
Deelnemers maken kans op mooie prijzen. Zo maken spelers kans op een gesigneerd shirt van de AZ-selectie, VIP-tickets voor de wedstrijd AZ - FC Utrecht of een trainingssessie met een AZ-eSporter. 

Inschrijven
Iedereen kan zich gratis inschrijven voor één van beide voorrondes. De inschrijving voor het toernooi sluit om 18:30 uur op de dag van de voorronde. Er wordt dan ook verwacht dat iedereen klaar zit voor de start van het toernooi. Word jij de nieuwe FIFA-koning van AZ en ga jij met die felbegeerde hoofdprijs naar huis? Schrijf je nu in via deze link en doe mee!