Wuytens in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 09 mei 19, 13:51

ALKMAAR- In de aflevering van AZ TV van deze week zie je onder andere een interview met Stijn Wuytens, een terugblik op de opening van de indoorhal op het AFAS Trainingscomplex en wordt er vooruitgekeken naar het treffen met PSV. 

Na tweeënhalve week zonder Eredivisie-wedstrijd speelt AZ zondag het laatste reguliere thuisduel van het seizoen met PSV. De Eindhovenaren zijn nog volop in strijd om de titel. John van den Brom vertelt over zijn verwachtingen.

Wuytens
Hij miste de eerste competitiehelft vanwege een blessure en stond vorige maand in De Kuip voor het eerst dit seizoen in de basis. Wuytens over zijn revalidatieperiode en zijn toekomst bij AZ. 

Handtekeningendag
Speciaal voor de Waaghalzen en de AllstarZ zat de AZ-selectie woensdag in het AFAS Stadion klaar om handtekeningen uit te delen. Ruim 200 kinderen lieten hun favoriete spelers een bal, shirt of handtekeningenkaart signeren. AZ TV was erbij en legde de middag vast.

Opening indoorhal
Op het AFAS Trainingscomplex opende AZ zaterdag een gloednieuwe indoorhal. Bij de opening speelde AZ Onder 16 een oefenwedstrijd tegen Real Madrid Onder 16. De Alkmaarders wonnen het duel na penalty's. AZ TV was erbij en sprak met AZ-prominenten over de opening.

Jong AZ
Jong AZ speelde vrijdag haar laatste wedstrijd van het seizoen. Hierin trof het Sparta Rotterdam. Op het AFAS Trainingscomplex werd door de ploeg van Koen Stam en Michel Vonk met 3-2 gewonnen van de nummer twee. Voorafgaand aan het duel kreeg Kenzo Goudmijn een Gouden Kampioenschild uitgereikt. De middenvelder werd onlangs uitgeroepen tot Beste Talent van de vierde periode.

Verder
Inge & Lian nemen de socials door en er wordt een stukje historie tussen AZ en PSV besproken.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV is op donderdag om 18:00 uur te zien op FOX Sports kanaal 1 en wordt hiernaast meerdere keren herhaald. Geen FOX Sports? Op vrijdag om 17.10 uur begint de aflevering op NH.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt. Wil je naast de uitzending van AZ TV op de hoogte gehouden worden van alles rondom AZ? Volg de club dan via AZ.nl, TwitterYouTube en Facebook.