ZaansFit Zomerkamp bij AZ

Gepubliceerd op 09 augustus 17, 15:43
ZAANSTAD- Na een succesvol ZaansFit AZ Winterkamp volgt in augustus de zomervariant: het ZaansFit AZ Zomerkamp. Drie dagen lang krijgen kinderen met overgewicht een programma aangeboden waarin plezier, sport en spel centraal staan.

Het ZaansFit AZ Zomerkamp duurt van maandag 21 tot en met woensdag 23 augustus (elke dag van 9:00 uur tot 15:30 uur) en wordt gehouden op het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad. Het initiatief richt zich op meisjes en jongens van 8 tot en met 12 jaar die met overwicht kampen en daar iets aan willen doen door meer te bewegen en gezonder te eten en drinken.

Op speelse wijze
De deelnemers krijgen onder meer een officieel AZ-trainingsshirt en een lekkere en gezonde maaltijd. Onder leiding van AZ-trainers en sportbuurtwerkers van Sportbedrijf Zaanstad worden gevarieerde voetbaltrainingen afgewerkt en sportieve spelletjes gedaan. Verder gaat de diëtist van AZ op speelse wijze met de kinderen in gesprek over gezond eten en drinken.

Workshop voeding
Vanwege het belang van continuïteit krijgen ook ouders de mogelijkheid te leren over een gezonde opvoeding. Daarom wordt iedere ochtend in het spelershome van het AFAS Trainingscomplex een oudersessie gehouden, waarin zij een workshop voeding krijgen.

Wees er snel bij
Het ZaansFit AZ Zomerkamp wordt aangeboden door AZ, Sportbedrijf Zaanstad, Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG)-Zaanstad en gemeente Zaanstad. Door deze samenwerking kost het slechts €5 per kind! Er zijn maar 72 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en schrijf uw kind nu in!

Aanmelden
Aanmelden kan via www.AZ.nl/zomerkamp. Klik hier voor foto’s van het ZaansFit AZ Winterkamp (januari 2017).