Zeventien AZ'ers in voorselecties Oranje-jeugd

Zeventien AZ'ers in voorselecties Oranje-jeugd

Gepubliceerd op 21 september 21, 08:37

ZAANSTAD- Zeventien AZ'ers zijn opgenomen in voorlopige selecties van de Oranje-jeugd. Zij maken kans geselecteerd te worden voor oefenduels en een toernooi in Slowakije. 

Onder 19
Fedde de Jong, Jurre van Aken, Nick Koster en Myron van Brederode maken deel uit van de voorselectie van Oranje Onder 19. In begin oktober staat voor dat team het UEFA U19 Pre Tournament in Slowakije op de rol. Hier zijn Portugal (6 oktober), Slowakije (9 oktober) en Duitsland (12 oktober) de opponenten. 

Onder 18
Zeven AZ'ers horen bij de voorselectie van Oranje Onder 18: Dave Kwakman, Ernest Poku, Job Kalisvaart, Maxim Dekker, Ro-Zangelo Daal, Sem Dekkers en Wouter Goes. Zij kunnen uitgenodigd worden oefeninterlands met Zweden (9 oktober) en Oostenrijk (12 oktober). 

Onder 17
Enoch Mastoras, Erald Krasniqi, Ilias Splinter, Joeri Oud, Teun Gijselhart en Tristan Kuijsten staan op de lijst van Oranje Onder 17. Hen staat mogelijk wedstrijden tegen Wales (8 oktober) en Spanje (10 oktober) te wachten. 

Onder 17 Futures
Ezra Punselie, Jayden Addai, Jeremiah Esajas, Lev Lenssen en Mathijs Menu zijn uitgenodigd voor een tweedaagse trainingsstage met de Oranje Onder 17 Futures. Zij melden zich 27 en 28 september op de KNVB Campus in Zeist.