‘Zware onvoldoende’ voor AZ Onder 12

‘Zware onvoldoende’ voor AZ Onder 12

Gepubliceerd op 13 april 19, 11:11

VOLENDAM- AZ Onder 12 heeft zaterdag een slechte beurt gemaakt. Op bezoek bij FC Volendam speelde de ploeg van Dijar Kasim en Dico Blei met 9-9 gelijk. De twee trainers waren niet te spreken over hoe de ploeg voor de dag kwam in het vissersdorp.

“Wij scoren vandaag een zware onvoldoende”, oordeelde Blei. “We moeten Volendam een compliment geven, want zij hadden het goed voor elkaar en streden voor elke meter. Wij hadden daar zichtbaar moeite mee en toonden juist te weinig inzet en initiatief. We waren onvoldoende in staat de wedstrijd te controleren en te bepalen wat er op het veld gebeurde. Een zeer matige vertoning van AZ Onder 12.”

Kasim: ‘Begint bij alles geven’
“Het begint bij alles geven en honderd procent je best doen”, haakte Kasim in. “Te veel spelers dachten het hier met wat minder wel te redden. Het resulteerde al heel snel in een ruime achterstand. We hebben geluk dat we hier nog gelijkspelen, meer hadden we zeker niet verdiend. Wij moeten elke keer opnieuw het uiterste uit onszelf halen en Volendam dwong ons daar ook toe, maar wij waren helaas niet in staat dat te laten zien.” 

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
FC Volendam Onder 12 - AZ Onder 12 9-9

Twin Games

Selectie AZ: Daan van Rooijen, Finn Molenaar, Nick Homan, Bram Wesseling, Casper Maijenburg, Eli Daddy, Finn Larooi, Giovanni Dobbe, Hessel de Wit, Iain de Jongh, Jayden Wilson, Jesse Larooi, Julian Sijbrands, Julian van Rijsdam, Kevin van Ouytsel, Mees Adrichem, Nassim El Harmouz, Noah Zwaan, Roshylo Eind, Steven van Engers, Tycho de Wit, Vince Tuijn, Adam Ouaziz.

Wedstrijd

9
Onder 12 competitie
FC Volendam - AZ
zaterdag 13 apr 2019, 09:30
Wedstrijd informatie
9