Grand Café Van Gaal

Grand Café Van Gaal is de perfecte locatie voor een koffie-afspraak of lunch met vrienden, familie en zakenrelaties. De voetbalambiance en de nostalgie van De Alkmaarderhout vormen het decor van Grand Café Van Gaal. Mede dankzij ons gratis wifi-netwerk kunt u tijdens uw afspraak zeer efficiënt werken of presenteren op uw laptop of tablet.

Parkeergelegenheid

Het AFAS Stadion is gelegen aan de poort van Alkmaar en is via de A9/Ring Alkmaar zeer goed te bereiken. Rondom het AFAS Stadion heeft u de beschikking over voldoende parkeergelegenheid voor kleine en grote groepen. Op de parkeerplaats beschikken we over oplaadpunten voor elektrische auto's. Met haar separate vergadernissen - waar u in alle rust kunt overleggen - is Grand Café Van Gaal een uitermate geschikte locatie voor (zakelijke) bijeenkomsten. De regelmatig wisselende kaart biedt u zowel culinaire hoogstandjes als Noord-Hollandse klassiekers.

Maak indruk op uw relatie en kom ook eens langs bij AZ! Bel direct om te reserveren.

Op wedstrijddagen hanteren wij een aangepaste menukaart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 072-5478099.

Download hier de menukaart.

Op de menukaart van Grand Café Van Gaal staan twee Chef's Specials, wekelijks wisselende gerechten naar de inspiratie van de koks.

De Chef's Specials van deze week zijn:

Hollandse garnalen op toast | kruiden | frisse appel | limoenmayonaise € 8,75

Kippendij-shoarma | Turks brood | ijsbergsla | twee soorten saus € 7,85Restaurant reservering

Reserveer hier online of via 072-5478099

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Aantal personen
Datum reservering
Eventuele opmerkingen