Tickets

Waar kun je een hapje en/of drankje scoren? En waar vind je het Sportcafé en het Fancentrum? Ontdek hier wat AZ voor jou kan betekenen op wedstrijddagen.

Entree AZ

Wil je de spelers voor de wedstrijd succes wensen of na de wedstrijd handtekeningen scoren? Bij ingang 5 vind je de deur naar de kleedkamers. Deze zijn niet vrij toegankelijk voor publiek, maar voor handtekeningjagers de ultieme positie om te scoren.

Hoofdingang AFAS Stadion

De hoofdingang van het AFAS Stadion is te vinden bovenaan de roltrap (ingang 7). Via de roltrap kom je op de eerste verdieping waar de receptie en het AZ Fancentrum gevestigd zijn. Naast de roltrap vind je de lift, welke gebruikt kan worden door rolstoelgebruikers. Op de eerste verdieping vind je ook Grand Café Van Gaal. Het Grand Café is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur geopend. In het weekend is het Grand Café gesloten. Op wedstrijddagen gelden aangepaste openingstijden.

AZ Fancentrum

Op de dagen waarop AZ een thuiswedstrijd speelt in het AFAS Stadion is het AZ Fancentrum – buiten reguliere openingstijden – twee uur voor aanvang van de wedstrijd tot een half uur na het laatste fluitsignaal geopend. Tijdens de wedstrijd zijn de deuren gesloten. Ook online kun je bij AZ terecht voor fanartikelen. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Supportershome

De supportersvereniging van AZ (SV AZ) heeft een eigen Home in het AFAS Stadion, vernoemd naar voormalig eigenaar Dirk Scheringa. Het supportershome is voor de wedstrijden en in de rust voor iedereen toegankelijk. Na de wedstrijd is het supportershome alleen toegankelijk voor leden van de supportersvereniging. Zo nu en dan treedt er een live band op of brengt een speler een bezoek.

Sportcafé

Daarnaast kun je terecht bij het Sportcafé aan de noordzijde van het AFAS Stadion. Dit café gaat twee uur voor de aftrap van elke thuiswedstrijd open en sluit twee uur na het laatste fluitsignaal. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje en kun je op grote televisieschermen live wedstrijden, samenvattingen van andere Eredivisiewedstrijden en buitenlandse topduels bekijken. Na de wedstrijd worden hier ook de persconferentie en de nabeschouwing van de thuiswedstrijd van AZ uitgezonden. Een wedstrijdbezoek aan AZ wordt hierdoor een gezellig dagje of avondje uit met familie of vrienden.

Contactloos betalen

In het hele AFAS Stadion is mogelijk om contactloos te betalen bij de verschillende horecapunten. Bij deze manier van betalen houd je de betaalpas kortstondig dicht bij de betaalautomaat. Naast de mogelijkheid om contactloos te betalen kun je op een beperkt aantal plekken ook een betaalkaart aanschaffen met cash geld.

Warme dranken

Naast de reguliere horecapunten bevinden zich in het stadion verschillende koffiepunten waar u eenvoudig een bakje koffie of thee kunt scoren. Ook voor de koffiepunten geldt dat je contactloos kunt betalen.

Bereikbaarheid

Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid, routebeschrijving en parkeermogelijkheden bij het AFAS Stadion.

Ben jij van plan om dit seizoen meerdere thuiswedstrijden van AZ te bezoeken? Of wil je met een groep vrienden of familie naar een thuisduel? Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. En als je jouw kaarten in één keer bestelt, ontvang je bij afname van vier of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe meer korting je scoort. Jouw korting kan daarbij oplopen tot wel 20%!

Ideaal dus als je met vrienden een aantal gezellige (zaterdag-)avonden bij AZ wilt beleven inclusief een bezoek aan het Sportcafé. Deze duels kun je nu al reserveren en daarbij direct profiteren van de stapelkorting. Ga je liever met familie en (klein-)kinderen naar wedstrijden op zondagmiddag of een keer met jouw complete elftal naar een wedstrijd in het AFAS Stadion? Ook dan scoor je stapelkorting bij AZ.

De stapelkorting geldt voor alle Eredivisiewedstrijden dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Alle combinaties van aantal kaarten en wedstrijden zijn mogelijk. De korting wordt automatisch toegepast in je winkelmandje. Bestel dus nu jouw kaarten voor één of meer thuisduels, neem je vrienden en familie mee en profiteer optimaal van deze actie!De jacht op een vaste toppositie in de Eredivisie gaat met vallen en opstaan. Na een fantastisch vorig seizoen, was de Eredivisie-start voor AZ veel belovend. Een serie mindere resultaten en een zware blessure voor Myron Boadu volgden. Maar zoals altijd knokt AZ zich terug. Zo werd de achtste finales van de TOTO KNVB Beker bereikt en keerde toptalent Calvin Stengs na ruim vijftien maanden blessureleed terug in de basis.

Aanval op de top 3

De strijd met Ajax, Feyenoord en PSV aangaan, kunnen we niet alleen. In de jacht op een structurele plek in de top van Nederland heeft AZ jou nodig. Samen naar de top, Samen naar Victorie. Met aantrekkelijk voetbal, altijd voor de drie punten gaan én met de grootste talenten van Nederland. AZ is in de aanval!

Nieuw: digitale halve seizoenkaart

Vanaf deze winter kun je in plaats van een plastic halve seizoenkaart ook kiezen voor een digitale halve seizoenkaart per e-mail. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Makkelijker jouw (halve) seizoenkaart delen met vrienden en familie
  • Nooit meer jouw (halve) seizoenkaart vergeten mee te nemen
  • Minder plastic: je verkleint jouw CO2-voetafdruk

De digitale halve seizoenkaart is een test en je hoeft hier dus niet aan deel te nemen. Je kunt gewoon kiezen voor een plastic halve seizoenkaart. Wel help je AZ hiermee haar innovatieve karakter te laten bewijzen en behoor je bij de eerste fans in Nederland welke een digitale seizoenkaart heeft.


Met een AZ Clubkaart kun je in de voorverkoop gemakkelijk wedstrijdkaarten bestellen voor de duels van AZ. Koop hier jouw wedstrijdkaarten of bij het AZ Fancentrum in het AFAS Stadion. Bovendien krijg je op vertoon van de AZ Clubkaart in het AZ Fancentrum en via de webshop 10% korting op de aanschaf van fanartikelen.


Hoe je een clubkaart aanvraagt:

De clubkaart vraag je eenvoudig via onderstaande formulier aan. Een clubkaart aanvragen is geheel gratis. De verwerking van een clubkaart kost enkele dagen (bij grote drukte tot maximaal 14 dagen) en na verwerking is het mogelijk om kaarten te bestellen.

Uitlenen AZ Clubkaart

De AZ Clubkaart is persoonsgebonden. Je kunt de AZ Clubkaart voor wedstrijden (uitgezonderd de wedstrijd AZ-Feyenoord) wel overdragen, maar je blijft verantwoordelijk voor het gebruik ervan.

De aanvraag voor een AZ Clubkaart wordt conform de voorwaarden van de KNVB allleen gehonoreerd indien je niet in het bezit bent van een andere geldige (seizoen)clubkaart.

De voordelen van de AZ Clubkaart

Met een AZ Clubkaart kun je in de voorverkoop gemakkelijk wedstrijdkaarten bestellen voor de duels van AZ. Koop hier jouw wedstrijdkaarten of bij het AZ Fancentrum in het AFAS Stadion. Bovendien krijg je op vertoon van de AZ Clubkaart in het AZ Fancentrum en via de webshop 10% korting op de aanschaf van fanartikelen.
Voor een aantal van de thuiswedstrijden van AZ kun je uitsluitend kaarten bestellen met een AZ Clubkaart.

Direct een AZ Clubkaart aanvragen of verlengen