1
Eredivisie
zondag, 08 oktober 2023
14:30
2

WEDSTRIJD: Ajax - AZ

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

De gemeente Amsterdam heeft besloten vanwege het incident van vorig seizoen dat er maximaal 600 kaarten beschikbaar zijn. Het is alleen mogelijk om middels een buscombi deze wedstrijd te bezoeken.

Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online.


De beschikbare kaarten zijn uitverkochtVoorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 


Verkoopoverzicht:

AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m zondag 24 september 23:59 uur*

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m zondag 24 september 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 24 september 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.


*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft. 


AZ Seizoen- of Clubkaarthouders kunnen indien er nog kaarten beschikbaar zijn vanaf maandag 25 september 11:00u een kaart bestellen.Busvervoer

  •  1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 06-10-2023 (12:00 uur)* online
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 31 niet-leden

* = na dinsdag 03-10-2023 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 08-10-2023 vanaf 11:30u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Informatie over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk.