Eredivisie
zondag, 12 december 2021
16:45

WEDSTRIJD: Ajax - AZ

Voor deze uitwedstrijd zijn er om toegang te krijgen een aantal voorwaarden: je moet in het bezit zijn van een voucher voor de bus of eigen vervoer, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs. Er zijn voor deze wedstrijd 1200 kaarten beschikbaar. 

AZ moet Ajax uiterlijk vrijdag 3 december laten weten of er meer dan 700 supporters naar Amsterdam reizen. Indien je verzekerd wilt zijn van kaarten dien je voor deze datum te bestellen.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Coronatoegangsbewijs 

Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen als je binnen 24 uur vóór de wedstrijd negatief getest bent op het coronavirus, een geldig herstelbewijs hebt of langer dan 2 weken geleden volledig bent gevaccineerd. Er geldt een dringend advies om je coronatoegangsbewijs bij het betreden van het stadion te laten zien via de CoronaCheck-app. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren coronatoegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4-papier volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, de QR-code is dan ca. 8 bij 8 cm. Verkleind of vergroot is de QR-code niet bruikbaar.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

Uitleg (incl. demo) over de werking van de CoronaCheck-app

Direct een afspraak maken om je te laten testen

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs is geen coronatoegangsbewijs. 


Busvervoer

Het is verplicht tijdens de busreis een mondkapje te dragen.

  • Busvoucher 1 per AZ Seizoen- of Clubkaarthouder met geverifieerd account
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 10-12-2021 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 07-12-2021 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 12-12-2021 vanaf 14:00u vanaf P4. De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Eigen vervoer

  • Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaarthouder met geverifieerd account
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 10-12-2021 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 17

De vouchers eigen vervoer kunnen op 12-12-2021 vanaf 15:15u worden omgewisseld bij ingang K van het bezoekersvak van de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Indien de wedstrijd met de auto bezocht wordt, dan kan er geparkeerd worden op de diverse parkeerterreinen rondom de Johan Cruijff ArenA. De Gemeente Amsterdam biedt in de voorverkoop parkeerkaarten aan via www.onlineticket.nl.
AZ speelt op zondag 12 december de uitwedstrijd in de eredivisie tegen Ajax.

In verband met de verscherpte maatregelen om het coronavirus in te dammen wordt deze wedstrijd zonder publiek gespeeld.