2
UEFA Europa Conference League
donderdag, 09 november 2023
21:00
1

WEDSTRIJD: Aston Villa FC - AZ

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet
overdraagbaar.

Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online en dien je in het bezit te zijn van een AZ Seizoenkaart of AZ Clubkaart (aangevraagd voor 31-08-2023).

De wedstrijd wordt gespeeld in het Villa Park in Birmingham, Engeland. Er zijn 2100 kaarten beschikbaar.

De voorwaarden om toegang te krijgen tot het land en de wedstrijd zijn uiteen gezet door de Rijksoverheid in het reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om het reisadvies regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn. Het reisadvies lees je hier. Om toegang te krijgen tot het Verenigd Koninkrijk dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Voorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee: 

  • De aankopen voor UEFA uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021)*
  • De aankopen voor de uitwedstrijden in de Eredivisie en voor de KNVB beker (vanaf 1-7-2021)*
  • Of je wel of geen seizoenkaart 2023-2024 hebt
    * Aankopen voor wedstrijden van de UEFA toernooien hebben in de regeling voor deze wedstrijd een zwaardere weging ten opzichte van de nationale competities

De supporters die de meeste uitwedstrijden hebben bezocht en een seizoenkaart hebben komen het eerst in aanmerking. 


Verkoopoverzicht*

AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m maandag 2 oktober 10:00 uur

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m maandag 2 oktober 10:00 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.


Vanaf maandag 2 oktober 10:00 uur kunnen alle AZ Seizoenkaarthouders een voucher bestellen

Vanaf maandag 2 oktober 13:00 uur kunnen, indien nog beschikbaar, ook alle AZ Clubkaarthouders met een geverifieerd account een voucher bestellenVoucher eigen vervoer

  • 1 per AZ Seizoenkaarthouder of Clubkaarthouder met geverifieerd account (clubkaart aangevraagd voor 31-08-2023)
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 29-10-2023 23:59 uur verkoop in het AZ Fancentrum of online
  • € 26,50


Omwisselen voucher(s)

Je kunt jouw voucher(s) omwisselen op donderdag 9 november bij het “Arcadian Centre” te Birmingham tussen 12:00 – 17:30 uur (lokale Engelse tijd) op vertoon van je voucher en geldig legitimatiebewijs. Iedere eigenaar van een voucher dient in persoon zijn eigen voucher om te wisselen, omwisselen voor vrienden/familie is niet mogelijk. Voor het omwisselen dien je de voucher(s) te printen. Wil je in het stadion bij elkaar zitten dan wordt je geadviseerd samen tegelijkertijd om te wisselen.


Aanvullende informatie voor jouw bezoek aan Aston Villa FC – AZ in Birmingham

Voor het reizen naar het Verenigd Koninkrijk heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren, een ID-kaart volstaat niet. In en rond het bezoekersvak wordt er geen alcohol geschonken.

Totale reistijd van het “Arcadian Centre” tot “Villa Park” bedraagt zo’n 20 minuten (via station Birmingham New Street naar station Witton). Stadion Villa Park is 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. 

Overige informatie vind je via de onderstaande links:Informatie over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk.