1
Oefenwedstrijden
zaterdag, 05 augustus 2023
17:00
0

WEDSTRIJD: AZ - Bologna FC

Na de eerder aangekondigde AZ Fandag op zaterdag 5 augustus, staat nu ook de tegenstander voor de oefenwedstrijd die dag vast. De Alkmaarders nemen het om 17:00 uur op tegen Bologna FC. Fans kunnen de Fandag en de wedstrijd gratis bezoeken. Verdere informatie over het wedstrijdbezoek zal later volgen. 

Seizoenkaart opwaarderen

Seizoenkaarthouders kunnen t/m maandag 7 augustus de eigen stoel opwaarderen. Seizoenkaarthouders die hier gebruik van maken, hebben op vertoon van de eigen seizoenkaart toegang tot dit duel.Tarieven

AZ Seizoenkaarthouders ontvangen 50% korting t.o.v. het reguliere tarief.*

* Het reguliere tarief varieert van €15,- tot €22,-. Er zijn voor deze wedstrijd geen aparte tarieven voor jeugd t/m 18 jaar. 


Losse verkoop

Meer informatie over de losse verkoop volgt dinsdag 8 augustus.


Parkeren

Parkeerkaarten voor P8 en P9 zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief online en via het AZ Fancentrum verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is het mogelijk om bij het oprijden van P8 of P9 een parkeerticket aan te schaffen, indien nog beschikbaar.
Voor meer informatie over parkeerkaarten in de voorverkoop, klik hier.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet
overdraagbaar.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio Nacional de Andorra.

De voorwaarden om toegang te krijgen tot het land en de wedstrijd zijn uiteen gezet door de Rijksoverheid in het reisadvies voor Andorra. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om het reisadvies regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn. Het reisadvies lees je hier.


Voucher eigen vervoer

  • 1 per AZ Seizoenkaarthouder of Clubkaarthouder met geverifieerd account
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 07-08-2023 16:00 uur verkoop in het AZ Fancentrum of online
  • € 25


Omwisselen

Nadere informatie over het omwisselen volgt zo spoedig mogelijk.

Bologna FC
Bologna FC is geen onbekende tegenstander voor de Alkmaarders. Vorig seizoen werd in het AFAS Stadion eveneens geoefend tegen de Italianen (1-0), die het seizoen afsloten als nummer negen van de Serie A. Het duel betekent een terugkeer van Sam Beukema, die recent een transfer maakte. Voor aanwinst Denso Kasius is het eveneens een bijzondere wedstrijd. Hij bewandelde juist de omgekeerde weg.