Oefenwedstrijden
zondag, 08 augustus 2021
18:00

WEDSTRIJD: AZ - Torino FC

AZ speelt op zondag 8 augustus een oefenduel met Torino FC. Om toegang te krijgen is er een aantal voorwaarden: zo moet je in het bezit zijn van een wedstrijdkaart, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs. Aan iedere stoel is een tijdslot gekoppeld. Je kunt het AFAS Stadion betreden binnen het voor jou aangegeven tijdslot. Voor deze wedstrijd zijn maximaal 13.000 wedstrijdkaarten beschikbaar.


Coronatoegangsbewijs
Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen als je 24 uur vóór de wedstrijd negatief getest bent op het coronavirus of langer dan 2 weken geleden volledig gevaccineerd. Er geldt een dringend advies om je coronatoegangsbewijs bij het betreden van het AFAS stadion te laten zien via de CoronaCheck-app. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren coronatoegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4 papier, volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, de QR code is dan ca 8 bij 8 cm. Verkleind of vergroot is de QR code niet bruikbaar.


Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

Uitleg (incl. demo) over de werking van de CoronaCheck-app

Direct een afspraak maken om je te laten testen

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs is geen coronatoegangsbewijs. 

Wedstrijdkaart

Wedstrijdkaarten tot en met zaterdag 7 augustus online en via het AZ Fancentrum te bestellen via onderstaand schema.

Wanneer Wie Aankooprecht Welke vakken Tarief
tm zaterdag 7-8-21 Seizoenkaarthouders Onbeperkt A t/m G en M t/m Z € 5
tm zaterdag 7-8-21 Iedereen Onbeperkt A t/m G en M t/m Z € 10