2
KNVB Beker
woensdag, 07 februari 2024
21:00
0

WEDSTRIJD: Feyenoord - AZ

De kaartverkoop zal in de loop van week 5 (29 januari t/m 4 februari) starten. Houd deze kaartverkoopinformatie-pagina goed in de gaten. 

Het is niet meer mogelijk kaarten voor deze wedstrijd aan te schaffen. 

Er zijn maximaal 1200 plaatsen beschikbaar. 

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online.

Voorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 


Verkoopoverzicht:

AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m woensdag 31 januari 23:59 uur*

De eerste groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht kan t/m woensdag 31 januari 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 31 januari 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

AZ Seizoen- of Clubkaarthouders kunnen indien er nog kaarten beschikbaar zijn vanaf donderdag 1 februari 09:30 uur een kaart bestellen. 


Alle beschikbare buscombikaarten zijn uitverkocht.

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder (clubkaart aangevraagd voor 5-12-2023)
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 06-02-2024 12:00 uur* online
  • € 27 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
  • € 32 niet-leden

* = na vrijdag 02-02-2024 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 07-02-2023 vanaf 17:30 uur vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een onbeperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt al een bestelling plaatsen wanneer er 1 autocombivoucher wordt geselecteerd. Je dient zelf een parkeerplaats te zoeken in de buurt van De Kuip. Let op: parkeren is niet gratis.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder (clubkaart aangevraagd voor 5-12-2023)
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 06-02-2024 12:00 uur* online
  • € 13

De voucher autocombi kan op 07-02-2024 tussen 20:00u en 21:00u worden omgewisseld bij de ingang van het NS-terrein van station Rotterdam StadionDeze ingang is te voet bereikbaar. Je ontvangt bij de omwissel de toegangskaart(en) voor het stadion.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen naar Rotterdam, daarnaast is het ook niet toegestaan de binnenstad van Rotterdam te bezoeken.


Persoonsgebonden

Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bestel tickets direct op de juiste namen. Het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in de bestelling! Bij een foutieve bestelling zal geen restitutie van betaalde gelden plaatsvinden.
Zakelijke accounts hebben geen aankooprecht i.v.m. het persoonsgebonden karakter van de vouchers. 


*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft.