1
Eredivisie
zondag, 12 november 2023
16:45
0

WEDSTRIJD: Feyenoord - AZ

De beschikbare kaarten voor Feyenoord - AZ zijn uitverkocht.


Er zijn maximaal 1200 plaatsen beschikbaar. Er zijn maximaal 9 bussen (maximaal 550 supporters) beschikbaar.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online.


Voorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 


Verkoopoverzicht:

AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m woensdag 25 oktober 23:59 uur*

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m woensdag 25 oktober 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 25 oktober 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft. 


AZ Seizoen- of Clubkaarthouders kunnen indien er nog kaarten beschikbaar zijn vanaf donderdag 26 oktober 10:00 uur een kaart bestellen.


Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 10-11-2023 12:00 uur* online
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
  • € 31 niet-leden

* = na dinsdag 7-11-2023 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 12-11-2023 vanaf 14:00 uur vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een onbeperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt al een bestelling plaatsen wanneer er 1 autocombivoucher wordt geselecteerd. Je dient zelf een parkeerplaats te zoeken in de buurt van De Kuip. Let op: parkeren is niet gratis.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 10-11-2023 12:00 uur* online
  • € 18

De voucher autocombi kan op 12-11-2023 tussen 15:45u en 16:45u worden omgewisseld bij de ingang van het NS-terrein van station Rotterdam StadionDeze ingang is te voet bereikbaar. Je ontvangt bij de omwissel de toegangskaart(en) voor het stadion.

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen naar Rotterdam, daarnaast is het ook niet toegestaan de binnenstad van Rotterdam te bezoeken.